Din indkøbskurv er tom

Handelsbetingelser

Her kan du læse om dine lovmæssige rettigheder samt de betingelser og konditioner, som vi tilbyder. Vi har samlet alle tekster på én side, så du let kan printe dem ud på en gang.

  • LEVERING & FRAGT
  • BESTILLING
  • BETALING
  • RETURRET
  • REKLAMATIONSRAT
  • REKLAMATIONSRET
  • PERSONDATAPOLITIK
  • DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

Levering og fragt

Christiansen & Partners leverer indenfor 3 hverdage hvis varen er på lager. Er varen ikke på lager vil den fremstå som udsolgt og først kunne leveres når den igen er på lager.

Christiansen & Partners opkræver ikke et ekspeditionsgebyr for at behandle din ordre og alle forsendelser bliver naturligvis forsvarligt indpakket i godkendt emballage.

Hos Christiansen & Partners tror vi på, at hurtig, billig og fleksibel levering er noget vores kunder sætter pris på. Christiansen & Partners vælger derfor altid den for dig billigste fragt. Christiansen & Partners samarbejder med GLS om pakketransport og DSV om pallefragt.

Prisen er for pakketransport altid 100 kr. uanset antal pakker, mens prisen på palletransport (glasvarer mv.) er 300 kr.

Christiansen & Partners leverer fragtfrit alle ordre større end 4.500 kr. før moms.
 

Bestilling

Hos Christiansen & Partners kan du bestille alle de varer, som findes i vores webbutik. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid velkommen til at kontakte os på jakob@christiansenpartners.dk eller telefon +45 20 40 43 47


Når du handler med Christiansen & Partners, indgås aftaler på følgende sprog: Dansk.

Det er ikke muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet.
 

Betaling

Hos Christiansen & Partners kan der betales med:

- Dankort
- Visa Dankort

Vi opkræver IKKE gebyr ved betaling på christiansenpartners.dk

Betales med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr., når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Christiansen & Partners eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Christiansen & Partners. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Du kan kun betale med betalingskort, idet denne betalingsform giver dig de bedste forbrugerrettigheder, da du kan få dine penge igen, hvis du går ned til dit pengeinstitut. Du kan få tilbagebetalt pengene, hvis:

- Du ikke har modtaget varen.
- Du har været udsat for et misbrug af dine kortoplysninger.
- Du har fortrudt købet, inden du har modtaget varen ved fx. at nægte at modtage den eller undlade at afhente den i pakkeshopen.
- Der er trukket et højere beløb, end du havde godkendt ved bestillingen

 

Returret

Hvis de fremsendte varer ikke svarer til beskrivelsen, kan du få pengene tilbage. Varen skal blot retuneres i samme stand og mængde som modtaget senest 14 dage efter modtagelsen. Dette sker for din regning.

Vedlæg venligst faktura, en beskrivelse af hvorfor varen returneres samt bank registreringsnummer og kontonummer, hvorpå pengene ønskes indsat.

Vi fremsender ikke checks eller kontanter. Som kunde hæfter du selv for fragtomkostninger fra dig til Christiansen & Partners. Varen/varerne bedes fremsendt til nedenstående adresse:

CHRISTIANSEN & PARTNERS
TØMMERUP STATIONSVEJ 8F
DK-2770 KASTRUP

Bemærk - Vi modtager ikke pakker sendt pr. postopkrævning eller lignende. Såfremt du nægter at modtage varen fra GLS eller DSV vil den blive sendt retur til os og vi vil kreditere det fulde beløb til din konto.

 

Reklamationsret

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden to uger, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du sende det til vores adresse:

CHRISTIANSEN & PARTNERS
TØMMERUP STATIONSVEJ 8F
DK-2770 KASTRUP

Når du returnerer varen, bedes du angive fejlen på fakturaen.
Bemærk - vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet.
Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

 

Persondatapolitik

Når du handler via Christiansen & Partners hjemmeside, skal du som minimum oplyse din forretnings navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din konkrete bestilling.

Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand. Som registreret har du altid mulighed for aktindsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Alle informationer, som du overdrager til Christiansen & Partners, bliver modtaget ukrypteret, mens selve den elektroniske handel krypteres symmetrisk med en 128 bits stærk kryptering. BRODERS er dataansvarlig, og vores databaseservere er låst forsvarligt inde, teknisk sikret og i øvrigt beskyttet af moderne alarmsystemer. Christiansen & Partners opbevarer som foreskrevet i Regnskabsloven registrerede oplysninger i 5 år ud over bogføringsåret, hvorefter de slettes.

Vores server registrer al trafik uden at registrere personlige oplysninger. Dette gøres for at vi kan optimere vores web-service der hvor brugen er størst.

Ved handel gemmes der cookies lokalt på computeren. I Internet Explorer 5.X slettes cookies under menuen "Funktioner -> "Internetindstillinger" -> "Slet cookies".

Det er Christiansen & Partners (CVR: 30 43 33 78), som er det juridiske navn på Christiansen & Partners og som indsamler og håndterer data.

Om logstatistik
Logstatistik bruges på Christiansen & Partners. Det betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades m.m.

Hos Christiansen & Partners anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.


Dine personlige oplysninger
For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
- navn
- adresse
- telefonnummer
- e-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Christiansen & Partners og opbevares i 5 år (grundet krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor.

Indehaveren af Christiansen & Partners har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysningerne afgivet til Christiansen & Partners videregives eller sælges på ingen måde ikke til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Christiansen & Partners har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Christiansen & Partners via e-mail: jakob@christiansenpartners.dk