GOD SMAG SIDEN 2007

FAQ

 

Hvem er Christiansen & Partners?
Christiansen & Partners er en engros virksomhed, som importerer kvalitetsprodukter fra hele verden. Vi er en virksomhed med stolte traditioner og høje standarder. Hos os finder du udsøgte specialvarer fra hele verden til din specialbutik, café eller forretning. Vi lægger stor vægt på kvalitet og gør os umage med at finde så rene og naturlige produkter som muligt. Vi mener nemlig at fødevarer smager bedst uden kunstige farvestoffer og smagsforstærkere, som findes i mange af de produkter du i dag finder i dagligvarehandlen. Du kan derfor trygt handle B2B med os.
Udover at være passioneret omkring smag, lægger vi også vægt på god service. Hos os går gode produkter hånd i hånd med god service og det håber vi, at du som forhandler vil opleve når du handler hos os.

Hvordan kommer jeg i kontakt med Jer?
Send en mail til Jakob Christiansen på 
jakob@christiansenpartners.dk eller ring på 20404347.

Hvad er jeres mest populære mærker?

Jakob's Sauces
Jacques - Luksus pålægschokolade
Betty's Lemonade
Rochester Premium Drinks - Prisvindende ingefær drikke
Sauvorsmith - Suveræne kartoffelchips
Forestly Foods - Svampechips
Cape Herb & Spice - kydderier i verdensklasse 

Hvordan bestiller jeg hos Christiansen & Partners?
Du kan bestille online i webshoppen eller du kan bestille ved at ringe eller skrive til os (se kontakt oplysningerne ovenfor).

Hvordan betaler jeg?
Du bedes betale med betalingskort ved bestilling. Med tiden kan en aftale om betaling via faktura laves.

Hvad koster levering?
Du betaler ikke noget ekspeditions gebyr, når du køber hos os. Prisen for pakketransport er 150 kr. og 400 kr. for palletransport. Du får fri fragt ved køb for min. 5.000 kr. ex. moms