GOD SMAG SIDEN 2007

Christiansen & Partners er en virksomhed med stolte traditioner og høje standarder. Hos os finder du udsøgte specialvarer fra hele verden til din specialbutik, cafe eller forretning.

 

Christiansen & Partners der er opkaldt efter stifteren, Jakob Christiansen, blev etableret i 2007 med et stort ønske om at kunne tilbyde dansk detailhandle store smagsoplevelser og spændende nye fødevarer til rimelige priser.

 

Vi udvælger derfor nøje vores specialvarer med fokus på kvalitet og vi gør os umage med at finde så rene og naturlige produkter som muligt. Vi vælger ofte produkter der enten er klassikere i deres hjemlande og som du som rejsende har mødt på ferie eller på job eller nye og innovative produkter som du aldrig har set før.

Christiansen & Partners er eneforhandler af samtlige produkter i vores sortiment og du kan derfor kun finde vores varer hos os.

 

Udover at være passioneret omkring smag, lægger vi også vægt på god service. Hos os går gode produkter hånd i hånd med god service og det håber vi, at du som kunde vil opleve når du handler hos os.